RhinoGold - computerprogramma voor 3d tekenen printenAls vooruitstrevende vereniging, wil het Schakelpunt niet achter blijven op de nieuwste ontwikkelingen. Vanuit die visie staan we erop nieuwe technieken op te nemen in ons curriculum. Het creëren van juwelen via computerprogramma’s hoort daar natuurlijk bij.

Om op een praktische manier aan 3D-tekenen te kunnen doen, kozen we voor het programma RhinoGold.

RhinoGold laat op een gebruiksvriendelijke wijze toe om juwelen te ontwikkelen op de computer. Dankzij de decoratieve tools kan je op een efficiënte en snelle wijze een juweel tekenen. Wil je graag textuur en motieven aanbrengen? Maak dan gebruik van de motieven die beschikbaar zijn in de bibliotheek van RhinoGold.

Het Schakelpunt voorziet voor iedereen, leden en niet-leden, de mogelijkheid in opleiding en training. Door middel van publicatie op onze website kunnen ontwerpen getoond worden aan een breed professioneel publiek. Onze vereniging kan daarnaast ook instaan voor de productie (printen en gieten) en afwerking.

Voor meer info kan u steeds terecht bij het schakelpunt Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.